EMB-Bloedtest

🌿 Ben jij op zoek naar een dieper, en zéér uitgebreid inzicht in je gezondheid?

Ontdek dan de kracht van energetische diagnostiek met de EMB-bloedtest. Bij Samantha Mosk, Orthomoleculair Therapeut, nemen we gezondheid serieus en willen we jou de meest complete & holistische benadering bieden.

🌿 Wat is de EMB-bloedtest?

De EMB-bloedtest, ofwel de Energetisch Morfologische Bloedtest, gaat verder dan reguliere metingen.

Het is een testmethode waarbij via een vingerprik een kleine hoeveelheid capillair bloed wordt afgenomen. Het afgenomen bloed wordt voor onderzoek opgestuurd naar het laboratorium. Na ongeveer 14 werkdagen is de bloeduitslag bekend en bevat deze meer dan 100 parameters. Enkele parameters zijn: 15 vitamines & 15 mineralen, 7 hormonen, spijsverteringsorganen, vetzuren. Op basis van de uitgebreide vooraf afgenomen intake en de resultaten van de EMB-bloedtest ontvang je persoonlijk advies. Dit advies is gericht op voeding, leefstijl, supplementen, beweging & ontspanning, zodat je direct aan de slag kunt. De uitslag biedt diepgaand inzicht in zowel de fysieke als energetische aspecten van je gezondheid. Deze holistische benadering gaat dus veel verder dan alleen regulier onderzoek van je bloed, en omvat ook energetische aspecten.

 

🌿 Het verschil met een reguliere meting

Waar reguliere metingen zich voornamelijk richten op de fysieke symptomen, gaat de EMB-bloedtest een stap verder. Het onthult ook verstoringen in de energetische balans van je lichaam, nog zelfs voordat ze zich soms als fysieke klachten uiten. Hierdoor kunnen we actief werken aan het herstellen van evenwicht en balans, waardoor gezondheidsproblemen mogelijk zelfs voorkomen kunnen worden. We richten ons op het opheffen van blokkades en zorgen ervoor dat energie weer vrij kan stromen door ons lichaam.

🌿 Enkele voorbeelden van wat we ontdekken

•Ben jij constant super vermoeid en uitgeblust!? zonder duidelijke oorzaak? Een reguliere meting kan normale bloedwaarden laten zien, maar de EMB-bloedtest kan subtiele energetische disbalansen detecteren die de oorzaak van je vermoeidheid kunnen zijn.. Deze analyseer ik en neem ik mee in je uitslag en advies.

• Misschien ervaar jij spijsverteringsproblemen, met een opgeblazen buik dat je je soms wel zwanger  voelt zo bol! Of buikpijn met darpkrampen zonder een duidelijke diagnose? Met de EMB-bloedtest kunnen we ontdekken of er subtiele energetische verstoringen zijn die wellicht de oorzaak zijn van jouw klachten. Bijvoorbeeld door de aanwezigheid van een bacteriële-, virale-, schimmel- of parasitaire, of exorfine belasting waarop we vervolgens gerichte maatregelen kunnen nemen om je spijsvertering te optimaliseren, gericht op het herstellen van de Hormonale en Darmflora balans en daarmee het verbeteren van jouw algehele gezondheid!!

 

🌿 Parameters van de EMB-bloedtest

Onze EMB-bloedtest is een allesomvattend capillair bloedonderzoek dat de basis hematologie combineert met microscopisch bloedonderzoek en een diepgaand energetisch onderzoek naar vitaminen, mineralen, enzymen, hormonen, neurotransmitters, vetzuren, parasieten, zware metalen, meridianen, energetische blokkades en belastingen, en nog veel meer. Met deze uitgebreide natuurgerichte benadering verkrijgen we een gedetailleerd beeld van je gezondheid. Dit complementaire inzicht stelt ons in staat een op maat gemaakt behandelplan te ontwikkelen, speciaal voor jou, om jouw welzijn te verbeteren!

🌿 Hoe kan ik een EMB-Bloedtest krijgen?

Nadat wij een Kennismakingsgesprek hebben gehad, (telefonisch of per mail) ontvang je van mij intake vragenlijsten. Deze nemen we tijdens onze eerste afspraak door en vullen waar nodig aan. Ook neem ik deze afspraak het bloed bij jou af.  na +/- 4 weken spreken wij weer samen af en krijg je van mij jou testuitslag met persoonlijke uitgebreide adviezen, Tools, Tips & Tricks en Recepten om Goed & Haalbaar aan de slag te kunnen met je gezondheids doelen!

🌿 Investering

Leer voor 199,- het beste uit jezelf te halen door te weten hoe jouw lichaam werkt. Zie deze test als een Apk-keuring voor je lichaam en als een cadeautje aan jezelf. Investeren in je lichaam is de beste investering die je kunt doen. Jouw gezondheid is goud waard!

De EMB-Bloedtest neem ik nooit los en alleen af

Deze gaat bij mij altijd in combinatie met een intake gesprek, en uitgebreid uitslag consult. Deze pakketten en trajecten vind je Op deze pagina 

Bij Samantha Mosk, Orthomoleculair Therapeut, geloven we in de kracht van preventieve zorg en het optimaliseren van je gezondheid op een holistische, complementaire manier. Ontdek wat de EMB-bloedtest voor jou kan betekenen en zet de eerste stap naar een gezonder, energieker leven!

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie,

of voor een Gratis & Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Want jouw gezondheid verdient toch de beste zorg!?

Liefs, Samantha! 🌿