Samantha Mosk Orthomoleculair Therapeut

Welkom op mijn persoonlijke FAVORIETEN pagina! Hier deel ik met jou mijn absolute favorieten die ik dagelijks, of in ieder geval héél erg vaak gebruik en waar ik niet zonder kan. Als een enthousiaste gebruiker van bol.com, heb ik daar mijn topkeuzes verzameld die mijn leven makkelijker, comfortabeler & leuker maken. Je vindt het allemaal op deze pagina!

En deze deel ik graag met jullie

Door op de afbeeldingen te klikken, kun je deze producten zelf bestellen en ontdekken waarom ze mijn absolute must-haves zijn.

Dus, waar wacht je nog op? Duik in mijn favorieten en maak jouw leven net zo gemakkelijk en plezierig als het mijne!

*Op mijn favorietenpagina vind je een paar linkjes die affiliatie hebben. Dat houdt in dat ik een kleine commissie krijg als je het product via mijn link koopt. Het kost jou niets extra, het product blijft dezelfde prijs als wanneer je het rechtstreeks bij de webwinkel zou kopen. Bedankt voor je support! 🙂


Spijkermat + Kussen van Brellavio, Voor ontspanning, stressvermindering, doorbloeding, verbeterde slaapkwaliteit, en activering van gelukshormonen! Meermaals per week 20 minuutjes op deze mat werkt echt Fantastisch! Eerste paar minuten doet heet zeer, maar geloof mij ik val zelfs in slaap erop! Test het uit! –> Klik op de afbeelding om te bestellen op bol.com

Leer met kleine aanpassingen je eetpatroon te verbeteren. Meer energie, minder cravings: dit boek verandert je leven! In ieder geval dat deed het voor mij wel! dit boek is mijn favoriet en hier heb ik ontzettend veel van geleerd, en ik leer het velen mensen in mijn praktijk ook! Het leest heerlijk makkelijk en eenvoudig weg, en leer jou je bloedsuikerpieken te stabiliseren. –> Klik op de afbeelding om te bestellen!

Naast dat je Kokosolie natuurlijk gebruikt om in te bakken en braden, (gebruik wel deze Bio onbewerkte versie, want ontgeurde bewerkte kokosolie is niet oké) Kun je met Kokosolie nog zoveel meer doen!! Onder andere gebruik ik dit voor de droge puntjes in mijn haren, byebye split ends! En gebruik ik ook een theelepel per dag om mee te “oil pullen” Dit is een Ayurvedische manier van mondspoelen en zorgt voor minder slechte bacterien in je mond en gezonder tandvlees, perfect te combineren met de tongschraper die je ook op deze pagina vindt. (google maar eens Oil Pulling) Let op spuug wel uit in de prullenbak en niet in ge wasbak, want kokosolie word/is hard 😉

Antibacteriele koperen tongschraper om jou mondhygiene naar next level te tillen! Onze vertering start al in onze mond. Een schone tong is net zo belangrijk als schone tanden, helpt tegen een witte aanslag op je tong en zorgt voor een minder slechte adem. Deze Gebruik ik Élke dag! –> Klik op de afbeelding om deze ook te bestellen en gaan gebruiken

550x651
Keltisch zeezout is een topper in mijn dagelijkse routine omdat het goed is voor je gezondheid. Ik maak er Solé van en gooi het elke dag in mijn water. (nee ik drink geen zeewater je moet het niet proeven 🙂 ) Het bevat mineralen zoals magnesium, calcium en kalium, die je lichaam nodig heeft. Vanuit een gezondheidsoogpunt helpt het je elektrolyten in balans te houden, je gehydrateerd te houden en zorgt het voor een goede zuurgraad in je lijf. En vermijd alsjeblieft dat bewerkte tafelzout, want dat heeft die goede stoffen niet meer en kan zelfs problemen veroorzaken zoals vocht vasthouden,. –> klik op de afbeelding om het juiste zout te bestellen! <– Tip: Keltisch zeezout is onbewerkt en dus 'nat'ik bak dit droog in een schoon koekepannetje en dan kan het prima in mijn zoutmolen!

De AllMatters menstruatiecup (voorheen Organicup) vind ik persoonlijk de beste op de markt! Het was in het begin even wennen, maar nu wil ik nooit meer zonder! Ik gebruik hem tot wel 12 uur lang, wat betekent dat ik maar twee keer per dag hoef te verschonen. Dit bespaart enorm veel geld en gedoe met tampons en maandverband, en is geweldig voor het milieu. Bovendien hoef ik me geen zorgen te maken over broeierigheid of bacteriën, wat het gebruik van de cup extra comfortabel maakt. OrganiCup is de bekroonde menstruatiecup die pads en tampons vervangt. Makkelijker, gezonder, slimmer. Maand na maand. Geen lekken, geen zorgen. OrganiCup heeft een waarde van 3 tampons en kan tot 12 uur worden gedragen, dus vergeet je menstruatie gedurende de dag en nacht. Geen droogte, geen infecties. OrganiCup is gemaakt van 100% zachte medische siliconen die niet knoeien met je lichaam. Bespaar geld, bespaar onze planeet. OrganiCup gaat jaren mee, geen uren = geen constante verspilling en geen maandelijkse aankopen. Maattabel: Maat Mini is voor tieners of voor degenen die een kleinere maat nodig hebben. Maat A is voor vrouwen die niet vaginaal zijn bevallen. Maat B is voor vrouwen die vaginaal zijn bevallen. –> Klik op de afbeelding om de AllMatters Cup te bestellen!

Ik ben FAN van zoutlampen! ik heb er veel, als nachtlampje in de kinderkamers, en als sfeermakers in onderandere mijn praktijk en slaapkamer. Hymalaya zoutlampen hebben een zuiverende werking en het oranje zachte licht werktrustgevend. –> Klik op de afbeelding voor deze fantastische DIMBARE zoutlamp.

Ik neem regelmatig een bad of voetenbadje met Magnesium erin. ik voel letterlijk de spanning uit mijn lijf wegtrekken dan. Magnesiumbaden zijn geweldig voor het bevorderen van ontspanning en het verlichten van spierspanning. Bovendien kunnen ze helpen bij het verbeteren van de slaapkwaliteit, het verlichten van stress en angst, het bevorderen van een gezonde huid en het ondersteunen van een gezonde elektrolytenbalans. Magnesium wordt via de huid opgenomen en kan daarom ook helpen bij het verlichten van pijnlijke gewrichten en het verminderen van ontstekingen. Het regelmatig nemen van magnesiumbaden kan dus een krachtige en natuurlijke manier zijn om zowel fysiek als mentaal welzijn te bevorderen. –> Klik op de afbeelding voor een Kilo zak van Zarqa

Jullie hebben mij deze vaker zien gebruiken, de meeste ochtenden start ik met een groot glas lauwwarm water met citroen erin. Dat pers je super easy met deze handpers [ klik op de afbeelding] Gebruik wel altijd een rietje voor je tandglazuur. zie volgende afbeelding hieronder

RVS rietjes, dit super leuke setje RVS rietjes heb ik ook, deze vind ik om vele redenen ideaal; verschillende maten dus ook voor dikkere smoothies te gebruiken, en ik gebruik de ‘gewone’ altijd voor mijn citroenwater. Daarnaast zijn ze vaarwasserbestendig, komt met een handig ragertje voor de binnenkant, hergebruik dus goed voor het milieu. en BPA vrij logischerwijs want geen plastic. dus Jeej geen toxische stoffen! –> Klik op de afbeelding

Als je het over mijn Favorieten hebt kan deze absoluut niet ontbreken in dit rijtje! Collageen-supplementen zijn geweldig omdat ze essentiële bouwstenen leveren voor een gezonde huid, haar, nagels, gewrichten en botten. Door ze elke ochtend op te lossen in je koffie, of toe te voegen aan je (groente)sapje, ondersteun je de natuurlijke collageenproductie van je lichaam. Zo blijft je huid elastisch, worden je haar en nagels sterker en blijven je gewrichten flexibel. Met collageen-supplementen straal je van binnenuit! –> Gebruik de code MOSK10 voor korting op alles op Vitakruid.nl. –> klik op de afbeelding en voeg bij je winkelmandje de kortingscode MOSK10 toe.

MCT8 olie, elke ochtend een klein scheutje door mijn koffie heen samen met de Collageen maakt een “Bulletproof Coffee” Door deze toevoeging Reageer je minder heftig op de Caffeine uit koffie, en krijg je een snelle en langdurige energieboost die je dag een vliegende start geeft. Bovendien kan MCT-olie je metabolisme stimuleren, waardoor je vetverbranding wordt ondersteund en je je langer verzadigd voelt. Deze combinatie kan niet alleen je fysieke prestaties verbeteren, maar ook je mentale helderheid en focus gedurende de dag versterken. Dus, waarom niet je koffie-upgrade met een beetje extra energie en focus? –> Klik op de afbeelding, voeg toe aan je winkelmandje samen met Collageen en eventueel andere supplementen en vergeet niet de kortingcode MOSK10 te gebruiken bij het afrekenen!