Over Mij

Welkom bij Samantha Mosk Orthomoleculair Therapeut

Hoi en welkom op mijn website! Ik ben Samantha Mosk, een enthousiaste orthomoleculair therapeut gevestigd op het prachtige Texel.

Met meer dan 13 jaar ervaring als gediplomeerd apothekersassistente heb ik niet alleen mijn sporen verdiend in de medische wereld, maar nu ben ik ook een levend bewijs geworden van de kracht van orthomoleculaire therapie. De afgelopen bijna 3 jaar heb ik mij namelijk volledig ondergedompeld in deze wereld, en nu sta ik te popelen om mijn passie te delen en jou te begeleiden op jouw reis naar een gezonder en meer gebalanceerd leven.

Laat me je vertellen, ik ben niet alleen een therapeut, maar ook een ervaringsdeskundige. Ik begrijp de ups & downs van het streven naar welzijn op een persoonlijk niveau, en dat maakt mijn benadering net wat warmer en begripvoller.

Orthomoleculaire Therapie met een Persoonlijke Touch

In mijn praktijk voor orthomoleculaire therapie zet ik me in om mensen te helpen die worstelen met uiteenlopende klachten, zoals hormonale disbalans, eczeem, hooikoorts, PDS, PMS, PCOS, vruchtbaarheid, migraine, haaruitval, hoofdpijn, schildklierproblemen, allergieën, vermoeidheid, en slapeloosheid. Samen duiken we in jouw unieke situatie en stellen we een plan op dat speciaal voor jou is ontworpen.

"Laat Voeding uw medicijn zijn
en uw medicijn uw voeding."

Hippocrates

Mijn persoonlijke missie

Mijn missie is eenvoudig maar krachtig: jou ondersteunen bij het bereiken van een gezonde, gebalanceerde levensstijl, zonder klachten!

Ik geloof dat voeding de sleutel is voor gezondheid en een klachtenvrij bestaan, en door met mij samen te werken, kunnen we blijvende veranderingen aanbrengen die niet alleen symptomen behandelen, maar de algehele gezondheid verbeteren.

Laten we samen werken aan Jou Welzijn!

Wil je meer weten of gewoon even kletsen over jouw gezondheidsdoelen? Stuur me gerust een berichtje! Mijn praktijkdeur staat altijd open voor een praatje, advies of een kopje koffie.

Bedankt dat je een kijkje hebt genomen op mijn website. Ik kijk er enorm naar uit om samen met jou aan de slag te gaan. Laten we samen de weg inslaan naar een gezonder en klachtenvrij leven!

Liefs, Samantha Mosk Orthomoleculair Therapeut

Ik kijk uit naar jou berichtje!
klik op de knop om meteen contact met me op te nemen. 🌟💬

teacher, female, woman-295387.jpg

Anoniem

"Samantha legt de puzzelstukjes op de juiste plek!
Ik wist niet dat mijn oplossing zo makkelijk te behalen zou zijn.
Mijn haaruitval is zo goed als gestopt en ik heb al maanden geen acne meer gezien!"